Over Leotex

Leotex is een industriële groothandel van meubelstoffen met een eigentijds assortiment van zowel moderne als klassieke stoffen en meer dan 30 jaar ervaring als leverancier van de zitmeubelindustrie. Het hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Hilvarenbeek Nederland. Vanuit Hilvarenbeek worden onze stoffen verstuurd naar klanten in meer dan 20 landen.

Onze collectie wordt door onze designers met een oog op de toekomstige markttrends ontworpen. De productie van de stoffen vindt zowel in Europa als in het Verre Oosten plaats en wordt door een team van inkopers en productieverantwoordelijken opgevolgd.

Missie en visie

Leotex is een internationale textiel trading firma die unieke en kwaliteitsvolle stoffen aan de meubelindustrie levert.

Als organisatie streven we er naar een erkende leverancier en preferentiële partner te zijn voor onze klanten in de meubelindustrie.
We werken voortdurend aan de duurzame uitbouw van de lange-termijn relaties met onze klanten en we leggen er ons op toe om onze klantenservice en de efficiëntie van onze distributiekanalen te verhogen om blijvend in te spelen op de marktvraag.

Als werkgever met visie op de toekomst leggen we de nadruk op de ontwikkeling van onze medewerkers en willen we mogelijkheden bieden persoonlijke kwaliteiten te ontplooien om zo onze gemeenschappelijke doelen te realiseren.

Leotex
Slibbroek 39
5081 NR Hilvarenbeek
Nederland
+31(0)88 5577888
 leotex@leotex.nl

Kantooruren
maandag t/m donderdag 08.00 tot 17.00 uur
vrijdag 08.00 tot 14.30 uur

Magazijnuren Laden / Lossen
maandag t/m donderdag 08.00 tot 16.30 uur
vrijdag 08.00 tot 14.00 uur